Luchtkwaliteit in scholen

Gezonde lucht in scholen met CO2 sensoren

Gezonde lucht in scholen met CO2 sensoren

Op veel scholen laat de ventilatie nog te wensen over. Het kabinet neemt eindelijk stappen op dit te verbeteren. Onze sensoren monitoren of gebruikers in het schoolgebouw onder de juiste omstandigheden verblijven en werken. Een goede CO2-waarde komt de concentratie en gezondheid van leerlingen en docenten ten goede. Met behulp van SLIM.sensoring techniek zorgen we voor een draadloze en automatische meting van temperaturen, relatieve luchtvochtigheid en CO2.
klachten bij slechte luchtkwaliteit

Alle data 24/7 inzichtelijk

Alle data 24/7 inzichtelijk

Om de data inzichtelijk te maken, bieden we een overzichtelijk online platform aan. Ons platform geeft 24/7 inzicht in alle actuele en historische data die met behulp van symbolen en grafieken wordt weergeven. Daarnaast geeft SLIM.sensoring de mogelijkheid om meldingen via e-mail en sms te verzenden zodat u ten alle tijden wordt geïnformeerd over mogelijke risico’s. Tevens heeft u via ons platform zelf de controle over alle gekoppelde apparaten en accounts.

Wist u dat… 

Er uit onderzoek is gebleken dat ruim 2500 scholen niet voldoen aan de door de overheid gestelde ventilatienormen. (Rijksoverheid aug. 2021)

De voordelen van CO2 sensoren

De voordelen van CO2 sensoren

  • Plug and play
  • Geen gebruik van internetinfrastructuur van het gebouw nodig
  • De sensor werkt op batterijen, die minimaal 3 jaar meegaan
  • Data makkelijk inzichtelijk via online dashboard
  • Meldingen persoonlijk in te stellen
  • Uitgerust met stoplichtindicatie (ROOD, ORANJE, GROEN) en een LCD display waarop het PPM (parts per million) direct zichtbaar is
  • Sensor voldoet aan het bouwbesluit 2012
zelf zorgen voor gezonde lucht
zelf zorgen voor gezonde lucht

Vraag nu uw offerte aan!
Wij nemen binnen 24 uur contact
met u op. Spoed? Bel 088-8001500

Vragen over luchtonderzoek?

Vragen over

luchtonder-

zoek?

Net als veilige lucht, is veilig (kraan)water belangrijk voor een gezond gebouw. Hoe is de waterkwaliteit in uw gebouw? Geef Legionella geen kans! Lees meer over waterinspectie.

 

luchtonderzoek.nl © 2021